Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Interieuradvies na huisbezoek

€ 279,00 (inclusief btw)

Wilt u geen standaard inrichting voor uw baby- of kinderkamer? Maar net even anders en in eigen samengestelde stijl? Dit is mogelijk bij Sies Factory.

Woont u binnen een straal van 10 km rond Zutphen kan ik bij u langskomen en de ruimte komen bekijken. Ik zal dan foto's maken en wat maten nemen. Na uw wensen te hebben besproken ga ik aan de slag met een advies op maat. Dit advies zal bestaan uit het maken van moodboard. Daarop zullen producten en aankleding gecombineerd worden met eventueel kleuren voor de wanden en/ of andere wandbewerking. Dit zal vervolgens aan u gestuurd worden via de mail of telefonisch worden doorgesproken. Wilt het persoonlijk toegelicht krijgen dan dit ook.

Als het plan helemaal naar wens is zal ik alle gegevens doorsturen van de producten en kleuren die vermeld staan in het moodboard.

Met dit moodboard en schets kunt u dan zelf aan de slag met de inrichting van het kamertje.

De prijs is een basisprijs voor het maken van een moodboard/ advies. Daarnaast wordt er 35 euro per uur in rekening gebracht voor het bezoek aan huis. Deze kosten zullen ter plekke worden afgerekend (pinnen is mogelijk).

Er zal geen km-vergoeding worden gerekend binnen die straal van 10 km rond Zupthen. Daarbuiten zal er 0.19 per km in rekening worden gebracht.

© 2011 - 2021 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel