Wie is Sies ...Een creatief brein staat nooit stil, zo ook die van mij niet.

Eigen kinderen (dochter 2010 en zoon 2012) brengen je nog ergens...Ik ben altijd al heel creatief geweest en na de gebooorte van onze dochter wilde ik nog 'te veel' doen, maar daar was de tijd niet meer voor. Ik moest kiezen in wat ik nou echt leuk vond om te gaan doen als hobby en geen 10 dingen tegelijk. Zo ben ik in 2010 begonnen met wat spullen te maken op de naaimachine met als inspiratie de leuke kraamcadeau's van mijn moeder..handgemaakte babydingen en ook uiteraard spullen bedenken die niet standaard in de winkel te krijgen zijn. De reacties op de spullen waren altijd heel positief dus heb in 2011 besloten om de hobby grotere vormen te gaan geven. De webwinkel www.siesfactory.nl was geboren.

Dit heb ik 3 jaar naast mijn werk als ontwerper bij een interieurbouwer gedaan. Totdat het niet meer te combineren was met ons gezin, de uren en reisafstand daar naar toe. Vooral het eerste schoot er behoorlijk bij in. Dat kan niet de bedoeling zijn dus hebben wij in 2014 de stap genomen om me volledig op Sies Factory te gaan richten om de aandacht weer beter te kunnen verdelen..

Dit gaat nog altijd goed gelukkig en kom nog tijd te kort alles uit te voeren wat er in mijn hoofd zit aan ideeen.. Ik probeer altijd net even andere te zijn en een eigen invulling aan de artikelen te geven....Zijn er misschien wensen die zo niet op de site te vinden zijn, maar spreekt u de style wel aan? Neem dan gerust contact op.

Houdt u Sies factory goed in de gaten want er verschijnen geregeld nieuwe of aanvullende collecties en artikelen op de site...

 Ik wens u dan ook veel winkel en kijk plezier!!

Simone (of te wel,zoals velen mij noemen SIES)

© 2011 - 2022 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel