Feestslinger, vlaggenlijn met mogelijkheid voor naam of afbeelding.

Wie vindt het nou niet leuk om bij een verjaardag of feestje van die kleintjes helemaal uit te pakken met versieringen? Feestelijke vlaggetjes mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Voor mooie stoffen vlaggetjes kunt u bij Sies Factory terecht. U vindt hier ook stoffen vlaggetjes met naam en andere extra versieringen! De enkele stoffen slinger heeft een prijs van 1,75 euro per vlaggetje. Hierin kunnen een naam of tekst tegen een meerprijs. De vlaggetjes zijn ca. 20 cm hoog en 14 cm breed. De afstand tussen de vlaggetjes is ca. 5 cm. Aan de uiteinden zit altijd een extra lang stuk lint voor de bevestiging van de stoffen slinger met naam.

De toevoeging van een naam of tekst is 0,75 cent per letter. U kunt kiezen uit onderstaande lettertypes en kleuren voor de vlaggenlijn. Toevoeging van overige applicaties zoals bijv. een zilveren ster is 1 euro per stuk. Mocht er nou niet iets tussen zitten wat u aanspreekt of zou u graag andere kleuren, combinaties of afmeting(en) willen hebben? Mail dan even, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor het bedrukken zijn er veel lettertypes mogelijk. Onderstaand 10 mogelijke opties zijn in verschillende uitstralingen en kleuren te realiseren

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2011 - 2022 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel