Stoffen slinger met naam

Bent u in verwachting van een zoon of dochter en wilt u na de geboorte graag een stoffen slinger met naam van de kleine ophangen? Dan kan Sies Factory u helpen. Sies is een origineel en eigentijds merk dat zich richt op handgemaakte artikelen voor baby’s en kinderen, waaronder stoffen slingers. U heeft keuze uit diverse mogelijkheden en in overleg met u maak ik graag een slinger in de gewenste kleuren. Een geboorte is tenslotte een feestje, maar u moet wel zelf de slingers ophangen.

Wie is Sies

Mijn naam is Simone en ik ben het gezicht achter Sies Factory. Ik ben altijd al creatief geweest en na de geboorte van mijn dochter kwam ik voor een keuze te staan. Ik wilde heel graag iets met die creativiteit doen, waardoor ik in 2011 de keuze maakte om Sies Factory op te zetten. Hiernaast had ik ook nog een baan die ik een paar jaar later heb opgezegd om me volledig te kunnen focussen op Sies Factory. Ik ben graag net even anders en maak dan ook dingen die niet standaard in de winkel te krijgen zijn. Doordat alles handgemaakt is zijn er bij ons vele mogelijkheden. Spreekt de stijl van onze producten u wel aan, maar zoekt u een artikel in een andere maat of kleur? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om het gewenste artikel samen te stellen.

Stoffen slingers van Sies Factory

Bij Sies Factory kunt u natuurlijk niet alleen terecht voor stoffen vlaggetjes. Alles wat u maar nodig heeft voor uw baby vindt u in het assortiment, namelijk:

Heeft u een artikel gezien dat u wel bevalt, maar zou u de kleur, maat of combinatie graag anders zien? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u maken wij graag een product in opdracht dat geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie

Voor meer informatie over de stoffen vlaggetjes met naam kunt u terecht in de webshop van Sies Factory. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Vul dan het contactformulier op de website in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

 

© 2011 - 2021 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel