Boxkleed op maat laten maken

Wanneer u voor het eerst in verwachting bent zijn er veel dingen die u moet regelen. Er moet een wiegje komen, een box, babykleding, knuffel en nog veel meer. Heeft u de meeste van deze dingen geregeld, maar bent u nog op zoek naar een boxkleed voor in de box? Dan bent u bij Sies Factory aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van handgemaakte babyartikelen, waaronder boxkleden. Boxen zijn er in verschillende soorten en maten en zo ook onze boxkleden. Kunt u in ons assortiment geen boxkleed vinden in de juiste afmetingen of kleuren? Ook dan helpen wij u graag. Sies Factory gaat graag voor u aan de aan de slag om een boxkleed op maat te maken.

In opdracht

Bij het maken van babyartikelen zijn er veel mogelijkheden, zo ook bij het maken van boxkleden. Iedere box heeft weer andere afmetingen en daarom zijn er ook veel verschillende soorten boxkleden. Wanneer uw box speciale afmetingen heeft en u daar geen boxkleed voor kunt vinden helpt Sies Factory u graag. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om producten in opdracht te laten maken. Dus zit uw kleur, maat of combinatie er niet tussen? Vul dan het contactformulier op deze website in, dan gaan wij graag met u in gesprek om het gewenste artikel te realiseren.

Sies Factory

Sies Factory is in 2011 opgericht om unieke babyspullen op de markt te brengen. Een creatief brein staat nooit stil en wij wilden hier dan ook graag iets mee doen. Onze collectie is vaak net even anders en bevat artikelen die zijn standaard in de winkel te krijgen zijn. Wij geven graag onze eigen invulling aan artikelen wat maakt dat de babyspullen allemaal origineel zijn. Alle producten van Sies Factory zijn: 

  • Unieke producten
  • Handgemaakte producten
  • Maatwerk is altijd mogelijk
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Hoge klanttevredenheid

Ja, ik wil een boxkleed op maat laten maken

Heeft uw box afwijkende afmetingen en kunt u nergens een boxkleed vinden dat precies past? Wilt u graag een boxkleed op maat laten maken. Neem dan via het online contactformulier eens contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

 

© 2011 - 2021 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel