Boxkleed met naam

Wilt u graag een origneel cadeau geven aan de kersverse ouders of bent u zelf in verwachting en wilt u graag een persoonlijk boxkleed? Dan bieden wij u bij Sies Factory de mogelijkheid om een boxkleed met naam te laten maken. Een boxkleed met naam is veel origineler dan een gewoon boxkleed en iets wat u niet standaard in de winkel kunt kopen. Neemt u snel eens een kijkje in onze webshop voor het opdoen van ideeën voor het boxkleed en het bekijken van onze andere producten. Heeft u interesse in de artikelen? Houd de website dan goed in de gaten, want er verschijnen regelmatig nieuwe of aangevulde collecties.

In opdracht

Bij het maken van babyspullen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen kleuren en maten kunnen afwijken van uw wensen, maar soms wilt u het ook wat persoonlijker maken. Om deze reden heeft u bij ons de mogelijkheid om producten in opdracht te laten maken. Wanneer u een boxkleed met naam wilt kiest u zelf de kleuren, afmeting en uiteraard de naam die op het boxkleed moet komen te staan en wij realiseren dat voor u. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor het maken van een persoonlijk boxkleed. Ook wanneer andere producten in onze webshop niet helemaal naar uw wens zijn, maar de stijl u wel bevalt helpen wij u graag.

Boxkleed met naam laten maken door Sies Factory

Sies is een origineel en eigentijds merk dat zich richt op handgemaakte artikelen voor baby’s en kinderen. In onze collectie proberen wij net even anders te zijn en geven wij zo onze eigen invulling aan de artikelen. Wij vinden het ontzettend leuk om babyspullen te ontwerpen die niet standaard in de winkel te krijgen zijn. Dit is niet het enige waar wij ons door onderscheiden, dit doen wij namelijk ook door:

  • Unieke producten
  • Handgemaakte producten
  • Maatwerk is altijd mogelijk
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Hoge klanttevredenheid

Ja, ik wil een boxkleed met naam laten maken!

Heeft u een goed idee van het boxkleed dat u wilt en wilt u deze graag in opdracht laten maken? Vul dan het contactformulier op deze website eens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om het boxkleed met naam voor u te realiseren.

 

© 2011 - 2021 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel