Sies Factory Interieur Advies & Ontwerp

Een van leukste dingen om te doen! Interieurontwerpen maken. Ook hiervoor kunt u bij Sies Factory terecht. Met ruim 5 jaar ervaring in één van Nederlands grootste interieurwinkels in o.a styling en 7 jaar als ontwerper bij een interieurbouwer die gericht is op horeca (waar veel kan en mag) heb ik veel ervaring opgedaan. Bij Sies Factory kan ik deze kennis goed gebruiken en ben thuis in het combineren van kleuren en stoffen.

U kunt dus bij Sies Factory niet alleen terecht voor losse artikelen uit het assortiment maar ook voor een interieuradvies voor uw baby-/ en kinderkamer. Woont u in de buurt van Zutphen dan is zelfs een persoonlijk huisbezoek mogelijk. Het interieuradvies geldt niet alleen voor de baby-/kinderkamer maar ook voor overige ruimtes in uw woning, Zoals bijvoorbeeld uw woonkamer. Bij een interieuradvies voor de baby-/kinder kamer zal er (indien gewenst) gekeken worden naar een invulling van artikelen uit de collectie van Sies Factory. Dit is geheel naar wens in te vullen dus passend in het interieuradvies mee te nemen. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in Warnsveld/ Zutphen op het huis adres en daar te plekke te kijken naar de mogelijkheden, stoffen enzovoort.

Er zijn meerdere opties mogelijk wat betreft het interieuradvies. Dit kan zijn een moodboard met sfeerplaatjes, artikelen en kleuren. Maar ook schets/tekeningen met een indeling van de ruimte is een optie.

Wilt u meer informatie of misschien een advies voor een andere ruimte in huis neem dan gerust contact op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Woont uw binnen een staal van 10 km van Warnsveld/Zutphen dan is het mogelijk om een huisbezoek te brengen. Wenst u een interieuradvies maar woont u verder buiten Zutphen neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2011 - 2018 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel