Veelgestelde vragen

Moet ik de algemene voorwaarden tekenen als ik een bestelling wil plaatsen?
Als u een bestelling plaatst via de webwinkel, dient u de algemene voorwaarden te accepteren. Zonder het accepteren van de algemene voorwaarden kan uw bestelling niet geplaatst worden.
-
-

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Sies Factory?
Sies Factory is gevestigd op de Landweg2, 7231BN in Warnsveld. Kvk: 52809811. Dit is geen bezoekadres, hetzij afgesproken.


Wat zijn de bankgegevens van Sies Factory?
Deze zijn: NL21RABO0132712555 t.n.v Sies Factory te Warnsveld.
-
-
Hoe kan ik Sies Factory bereiken?

Sies Factory is het snelste en makkelijkste bereikbaar via mail info@siesfactory.nl of via het contactformulier op de website www.siesfactory.nl Tevens kunt u een bericht sturen via Facebook. Het streven is binnen 24 te antwoorden, mocht u in die tijd geen bericht hebben ontvangen controleer dan uw SPAM-filter. In vakantieperiodes kan deze tijd wat langer zijn.
-
-
Heeft Sies Factory een Keurmerk?
Nee, Sies Factory heeft geen keurmerk
-
-
Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen:
-

Per IDeal:
Het systeem van iDEAL koppelt je direct aan de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen

Per Bankoverschrijving:
U maakt het bedrag zelf over middels een bankoverschrijving. Uw bestelling wordt verwerkt zodra de betaling is bijgeschreven.

Per pakketservice / onder Rembours:
U betaald aan de postbezorger van PostNL.

Betalen bij afhalen:
Indien u in de gelegeheid bent om de bestelling af te halen (adres Sies Factory) kunt u daar contant of via Pin uw betaling voldoen.-------------

----         

 
-
Wat is de verzendwijze?
Alle (bijna alle) bestellingen worden getraceerd verzonden met PostNL. De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het formaat & gewicht van uw bestelling. Deze verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een bericht. De track & trace code van uw bestelling staat vermeld in het 'verzonden' bericht. Met deze code kunt u op de website www.tracktrace.nl uw pakket volgen. Indien er niemand aanwezig is op het opgegeven adres, wordt het pakket bij de buren afgeleverd of de volgende dag opnieuw aangeboden. Als er meerdere malen niemand aanwezig is, wordt er een briefje in de brievenbus gedaan en kan het pakket afgehaald worden op het dichtstbijzijnde (post)kantoor. U dient legitimatie mee te nemen. De webshop is enkel ingericht voor verzending naar Nederland of België.  
-
-
Wat is de verzendwijze buiten Nederland?
Ook de buitenlandse zendingen worden verzonden met PostNL. De webshop ondersteunt enkel verzendadressen in Nederland en België. Er gelden aangepaste tarieven voor de zendingen naar België. Wenst u het pakket elders te ontvangen neem dat even contact op via het contactformulier.-
-
Wat is de levertijd?
Sies Factory werk met kleine hoeveelheid voorraad en deze wordt zsm verzonden, maar het meeste wordt speciaal voor u vervaardigd. Houd daarom altijd rekening met een levertijd. Indien mogelijk kan het 1 dag verstuurd worden, afhankelijk van de grote van de order. Maar ga altijd uit van minimaal 1 week tot max (streven) 6 weken na ontvangst betaling. Bij twijfel of spoed stuur alstublieft een berichtje via het contactformulier.
-
Uw bestelling is retour gekomen bij Sies Factory, wat gebeurd er nu?
Als Sies Factory uw bestelling retour ontvangt, wordt er contact met u opgenomen. Heeft u per abuis een verkeerd adres opgegeven en moet uw bestelling opnieuw, of naar een ander adres verstuurd worden, worden de vrachtkosten opnieuw in rekening gebracht. Deze kosten dienen betaald te worden, alvorens uw bestelling opnieuw verstuurd wordt.-
-
Zijn de speenkoorden/bijtringen/rammelaars handgemaakt en hoe werken ze? 
Ja, ook deze worden door Sies Factory met de hand gemaakt. De handgemaakte speenkoorden zijn geen speelgoed en ouders wordt aangeraden het speenkoord niet in bed of wieg te gebruiken. Geef het door aan vrienden, kennissen, familie en aan adressen waar jij je kind achterlaat zoals een kinderopvang, peuterschool of gastoudergezin. Mocht er iets losraken, gooi dan de speenkoord direct weg. Laat uw kind nooit alleen met een speenkoord. Veiligheidswaarschuwingen speenkoorden/bijtringen/rammelaars: Een speenkoord is geen speelgoed. Laat de baby nooit onbewaakt met een speenkoord spelen of slapen. Een speenkoord/bijtring/rammelaar is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen: controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Als er een onderdeel los zit, gooi het artikel dan weg! Wanneer speenkoorden/bijtringen/rammelaars in contact komen met (veel) speeksel kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en sneller kapot gaan. Speenkoorden/bijtringen/rammelaars kunnen in het begin wat stug zijn,  door gebruik wordt het geheel iets losser daarom is er rekening gehouden met wat marge zodat het koord niet té los wordt, maar houdt het altijd goed in de gaten. Speenkoorden/bijtringen/rammelaars afspoelen en indien nodig weken in water, en maak de metalen klem goed droog ivm kans op roestvorming.-
-
Kan ik Sies Factory aansprakelijk stellen?
Sies Factory kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door gebruik van de boxkleden, lakentjes, knuffels, knuffeldoekjes, speenkoorden, of overige producten die verkocht worden door Sies Factory. Het gebruik van alle artikelen dient op eigen verantwoording. 
---

Prijzen:
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.
-
-
Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens (Privacy Policy / Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)?
Als u een bestelling plaatst dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen. Uw gegevens worden enkel door Sies Factory gebruikt voor uw bestelling, deze zullen NOOIT aan derden verstrekt worden. 
-
-
Ik heb een klacht, wat moet ik doen?
Sies Factory besteedt de grootste zorg aan uw bestelling. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vraagt De Kraamfabriek u vriendelijk om uw klacht via een e-mail, info@siesfactory.nl aan Sies Factory door te geven. Sies Factory zal de klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangt van uw klacht ontvangt u een bevestiging. De Kraamfabriek zal uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. -
-
U heeft geen reactie en/of orderbevestiging ontvangen?
Als u geen reactie en/of orderbevestiging heeft ontvangen, controleer dan uw SPAM-filter. Het gebeurd met enige regelmaat dat orderbevestigingen en/of verzendbevestigingen bij  klanten van Sies Factory in de SPAM-filters terecht komen. Voegt u Sies Factory toe als veilige afzender en toekomstige e-mails komen wel in uw IN-box. Dit werkt ook de andere kant op, heeft u een bericht naar De Kraamfabriek gestuurd, maar heeft u binnen 24 uur geen reactie ontvangen?? Dan kan het zijn dat uw bericht in ons SPAM filter is gekomen, deze worden om veiligheidsredenen ongeopend verwijderd. Probeert u evt. nogmaals een mail te sturen naar info@dekraamfabriek.nl of vult u het contactformulier in.
-
-
Wat betreft de herroepingsplicht?
Sies Factory hanteert een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren, u hoeft geen reden op te geven, maar om de dienstverlening te kunnen verbeteren, stelt Sies Factory dit wel op prijs. Neemt u contact op met Sies Factory indien u uw bestelling wilt retourneren op info@Siesfactory.nl. Sies Factory vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten die door Sies Factory in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij Sies Factory aanbiedt het product zelf af te halen, mag Sies Factory wachten met terugbetalen tot Sies Factory de bestelling in goede orde retour ontvangen heeft. Sies Factory zal voor terugbetaling hetzelfde bankrekening gebruiken als die door u gebruikt is. De terugbetaling is voor u kosteloos.

Is Sies Factory actief op social media?
Sies Factory is actief op Facebook en Instragram. Volg de pagina's voor de nieuwste producten en/of aanbiedingen. Ook is het mogelijk contact op te nemen via beide social media kanalen.

© 2011 - 2023 Sies Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel